top of page

Docenten

Onze docenten

Maak kennis met onze docenten en

lees waar hun inspiratie vandaan komt.

Inga

Dansdocente groep E & D donderdag

en Zumba groep dinsdag


Inga is begonnen met dansen toen zij 12 jaar oud was. Zij is toen gestart met jazzdance.

In de daarop volgende jaren heeft ze onder andere les gehad in hip-hop en Zumba Fitness. Inga is dan ook bekend met verschillende dansstijlen.

Inga is begonnen met lesgeven aan kinderen van 6 tot 16 jaar. Daarna heeft zij dansles gegeven aan kinderen van 3 t/m 4 jaar. Dansen zit echt in haar bloed, want naast danslessen geven dans zij zelf ook nog steeds. In 2014 is Inga gestart met stijldansen.  Samen met haar danspartner dansen ze veel stijlen zoals Tango, Wals, Foxtrott, Rumba en ook de Cha Cha Cha. Inga heeft samen met haar danspartner deelgenomen aan diverse danstoernooien.

Sinds januari 2022 heeft Inga zich aangesloten bij de docenten van One2Dance Olympia.

Zij geeft les aan de eerste twee groepen op donderdag. Inga helpt de jongste danseressen met het verbeteren van de motoriek en de ontwikkelingen in dans en choreografie naarmate de leeftijd.Wij zijn trots dat zij deel uitmaakt van ons team!


Sandra

Dansdocente groep C & B donderdagSandra is begonnen met dansen toen zij 6 jaar oud was. Zij heeft zich toen bij een groep aangesloten die showdans deed gebaseerd op jazz en klassiek. Met deze groep heeft zij later op vele podia in Nederland, België en Duitsland mogen optreden.

Toen Sandra 19 jaar oud was is zij gestart met een opleiding om dansles te mogen geven. Dit naast haar reguliere opleiding. Ze is begonnen met één groep bij een dansschool maar na een aantal jaar gaf zij les aan alle groepen. Van 4 jaar tot 18 jaar en soms ook de groep waarin zijzelf trainde.

Op latere leeftijd werd het allemaal moeilijker te combineren met werk. Met het standaard lesgeven is ze toen gestopt maar wel heeft zij nog 6 jaar de dansen gemaakt voor de jaarlijkse cabaretvoorstellingen in Meerssen.

Sinds september 2021 maakt Sandra deel uit van One2Dance Olympia. Zij stelt de choreografieën samen voor de laatste twee lessen op donderdag, waar naast een serieuze noot ook altijd humor op zijn plek is tijdens de les. Wij zijn trots dat zij deel uitmaakt van ons team!

Marij

Dansdocente groep A dinsdagVanaf haar 8ste levensjaar tot haar 20e levensjaar heeft Marij intensief geturnd. Hierna heeft ze een pauze ingelast om meer tijd te steken in haar gezin en haar werk. Toch bleef  'in beweging blijven' in haar bloed. Toen Marij 28 jaar was, is zij begonnen met het geven van callanetics. Daarnaast is zij ook actief geweest als turnleidster en heeft tevens het verenigingsleidster gymnastiek diploma behaald in 1996. Nadat Marij een aantal keren benaderd was voor een invalles bij One2Dance Olympia, is zij in 2017 gestart als docente van de groep op dinsdag. Hier geeft zij aerobicslessen met als doel het in beweging blijven en het versterken van de spieren. Naast de intensieve les, speelt het sociale aspect ook een grote rol. Samenvattend kun je in de groep op dinsdag na inspanning ook ontspannen. Na alle jaren staat Marij nog steeds voor de groep en ervaart ze nog steeds plezier en geniet van de mensen waaraan zij les geeft. Marij geeft sinds april 2017 les bij One2Dance Olympia aan de dames op dinsdagavond en incidenteel valt zij in op donderdag. Wij zijn trots dat zij deel uitmaakt van ons team!

bottom of page