top of page

Team

Joyce Schepers

Voorzitter

Joyce is in 1995 op 5-jarige leeftijd lid geworden van de vereniging. Tot op heden is zij nog steeds actief lid maar heeft door de jaren heen nog meer ontwikkelingen gemaakt. Zo heeft ze zich in februari 2011 bij het bestuur gevoegd. Na een ruim jaar heeft ze in september 2012 de rol van voorzitter overgenomen.

Sandra Merx-Snoeren

Secretaris

Op 5-jarige leeftijd is Sandra lid geworden van de vereniging. Vanaf 1991 heeft dansen altijd in haar bloed gezeten en daarom dans ze tot op heden nog bij de vereniging. Naast haar actieve lidmaatschap heeft Sandra sinds 2005 de rol als bestuurslid op zich genomen. Na het aftreden van de vorige secretaris draagt Sandra vanaf oktober 2006 zorg voor het secretariaat van de vereniging.

Bebby Geelen_edited.jpg

Bebby Geelen-Maassen

Penningmeester

In januari 2010 is Bebby begonnen als penningmeester voor de vereniging. Bebby is lid sinds 1986 en maakt deel uit van de groep actieve dames op dinsdagavond. Bebby vervuld haar taak als penningmeester zonder bestuurslid te zijn.

Ine Vincken-Lommen

Ledenadministratie

Vanaf 1968 is Ine lid van de vereniging, ze was toen 7 jaar. Naast haar lidmaatschap vervuld Ine sinds 1985 een rol in het bestuur. In de tussenliggende periode van 1989 tot 2002 is zij tevens actief geweest als penningmeester van de vereniging. Sinds 2015 is heeft Ine de taak van ledenadministratie op zich genomen.

image.jpg

Judith Pluijmaekers - Hupperetz

Bestuurslid - Vertrouwenspersoon

Op 5-jarige leeftijd is Judith in 1986 lid geworden van de vereniging. Na een aantal jaren actief lid heeft ze zich bij het bestuur gevoegd in 2013. Naast haar eigen lidmaatschap heeft Judith twee dochters die ook lid zijn van de vereniging. Hierdoor heeft ze goed contact met de ouders van de jeugdleden binnen de vereniging. Tevens is zij de vertrouwenspersoon binnen de vereniging. Mochten er zaken zijn u in vertrouwen wilt delen, kunt u Judith hiervoor benaderen.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-08-16 om

Nicole Huppertz

Bestuurslid - Externe optredens

Vanaf 2001 is Nicole lid van de vereniging en maakt deel uit van dansgroep op donderdagavond. Sinds 2016 vervuld Nicole een rol in het bestuur. Na enige tijd heeft zij de taak van externe optredens op zich genomen.

bottom of page