Team

Joyce Schepers

Voorzitter

Joyce is in 1995 op 5-jarige leeftijd lid geworden van de vereniging. Tot op heden is zij nog steeds actief lid maar heeft door de jaren heen nog meer ontwikkelingen gemaakt. Zo heeft ze zich in februari 2011 bij het bestuur gevoegd. Na een ruim jaar heeft ze in september 2012 de rol van voorzitter overgenomen.

Sandra Merx-Snoeren

Secretaris

Op 5-jarige leeftijd is Sandra lid geworden van de vereniging. Vanaf 1991 heeft dansen altijd in haar bloed gezeten en daarom dans ze tot op heden nog bij de vereniging. Naast haar actieve lidmaatschap heeft Sandra sinds 2005 de rol als bestuurslid op zich genomen. Na het aftreden van de vorige secretaris draagt Sandra vanaf oktober 2006 zorg voor het secretariaat van de vereniging.

Bebby Geelen-Maassen

Penningmeester

In januari 2010 is Bebby begonnen als penningmeester voor de vereniging. Bebby is lid sinds 1986 en maakt deel uit van de groep actieve dames op dinsdagavond. Bebby vervuld haar taak als penningmeester zonder bestuurslid te zijn.

Ine Vincken-Lommen

Ledenadministratie

Vanaf 1968 is Ine lid van de vereniging, ze was toen 7 jaar. Ine vervuld sinds 1985 een rol in het bestuur. In de tussenliggende periode van 1989 tot 2002 is zij tevens actief geweest als penningmeester van de vereniging. Sinds 2015 is heeft Ine de taak van ledenadministratie op zich genomen.

Judith Pluijmaekers-Hupperetz

Bestuurslid

Op 5-jarige leeftijd is Judith in 1986 lid geworden van de vereniging.

Na een aantal jaren actief lid heeft ze zich bij het bestuur gevoegd in 2013. Zelf heeft Judith twee dochtertjes die ook lid zijn van de vereniging. Hierdoor heeft ze goed contact met de ouders van de jeugdleden binnen de vereniging.

Nicole Huppertz

Bestuurslid

In het najaar van 2001 heeft Nicole zich aangemeld als lid bij de vereniging, ze was toen 4 jaar oud. Vanaf 2016 vervuld zij een rol binnen het bestuur. Binnen het bestuur is zij aanspreekpunt voor de mogelijke activiteiten buiten onze eigen danspresentaties.