februari 2018

Vanaf 1 maart 2018 starten we op donderdag van 16.30 t/m 17.15 uur met een
nieuwe groep kleuterdans. Deze groep is bedoeld voor kinderen van 3 tot 5 jaar.
Voor deze groep bestaan de lessen vooral uit heerlijk vrij bewegen, het ervaren van dansen en muziek en samen bewegen met andere kinderen.
De lessen zullen ca. 45 minuten duren en vinden iedere donderdag plaats vanaf 16.30uur in de sporthal van Bocholtz, Wijngracht 9, in het zaaltje op de eerste verdieping (entresol).
Bent u geïnteresseerd of wil u iemand aanmelden voor de kleuterdansgroep? Meld je aan via de kleuterdanspagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole Huppertz, 06-41546327 (liefst na 17.00uur).

Mocht u/uw dochter affiniteit hebben met dans maar valt zij buiten de leeftijdscategorie van de kleuterdans? Neem een kijkje op onze pagina lestijden om te kijken wanneer de andere lessen plaatsvinden.

december 2017

Dansactie

Heb je altijd al willen dansen of op een leuke manier willen bewegen? Dat kan bij One2Dance Olympia!

Wij bieden jullie nu de mogelijkheid, om in 5 danslessen kennis te maken met dans en beweging en zo de beginselen van dansen onder de knie te krijgen. De kosten zijn € 10 voor 5 danslessen (aan een gesloten weken). De eerste les is op donderdag 11 januari 2018. De laatste les is op donderdag 8 februari 2018. Inschrijven kan via de dansactiepagina.

De lessen worden gegeven op donderdag vanaf 17.30 uur in de sporthal van Bocholtz, Wijngracht 9, in het zaaltje op de eerste verdieping (entresol).

- groep E: 17.30-18.30 uur (leeftijd 5 t/m 8 jaar)

- groep D: 18.30-19.30 uur (leeftijd vanaf 9 jaar)

In de lessen bieden wij diverse danstechnieken aan die afgestemd zijn op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Dit zodat kinderen leren dansen op een leuke en uitdagende manier. Het motto van One2Dance Olympia is: Iedereen kan dansen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nicole Huppertz

Tel: 06-415 46 327 na 17.00 uur

Email: one2danceolympia@hotmail.nl 

september 2017

Op 5 oktober is iedereen welkom op onze open danslessen. Van 17.30 uur kunnen kinderen tot 8 jaar een kijkje nemen en meedansen. Om 18.30 uur mogen de kinderen tot 15 jaar meedansen. Lijkt het je leuk om kennis te maken met One2Dance Olympia en onze danslessen, meld je dan aan via one2danceolympia@hotmail.nl

De lessen worden gegeven in de sporthal van Bocholtz, Wijngracht 9, in het zaaltje op de eerste verdieping.

Val je niet binnen de leeftijdsgroep maar wil je wel graag dansen? Wij hebben nog meerdere dansgroepen. Kijk voor meer informatie bij Lestijden of mail naar one2danceolympia@hotmail.nl

mei 2017

De clubkas campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg is van start gegaan.

Hoe kunt u ons helpen:

Bent u, een familielid, vriend, of kennis lid van de Rabobank, dan kunt u tussen 10-23 mei een stem uitbrengen op onze vereniging. Op 10 mei hebben alle leden van de Rabobank Centraal Zuid-Limburg een stemcode ontvangen. Om u stem uit te brengen gaat u naar https://www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen. Stem op ons!

Wij hopen dat wij als vereniging via deze weg een mooi sponsorbedrag kunnen binnenslepen en bedanken u alvast voor uw bijdrage!

juli 2016

Zondag 17 juli hebben we weer een danspresentatie. 

De presentatie vindt plaats in de harmoniezaal aan de Dr. Nolensstraat 5a te Bocholtz. En begint om 14.00. Zaal gaat open om 13.00 uur. Entree €2,50 per persoon.

Iedereen is van harte welkom om naar deze presentatie te komen kijken.

 

juni 2016

De clubkas campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg is van start gegaan.

Hoe kunt u ons helpen:

Bent u, een familielid, vriend, of kennis lid van de Rabobank, dan kunt u tussen 3-30 juni een stem uitbrengen op onze vereniging. Begin juni hebben alle leden van de Rabobank Centraal Zuid-Limburg een stemcode ontvangen. Om u stem uit te brengen gaat u naar https://www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne/mainmenu/home. Stem op ons!

Wij hopen dat wij als vereniging via deze weg een mooi sponsorbedrag kunnen binnenslepen en bedanken u alvast voor uw bijdrage!

april 2015

Ga naar http://wqd.nl/stemopbebby en stem op

Bebby!!

januari 2015

2014 was een geweldig jaar, laten we 2015 nog beter maken! Allemaal een gelukkig nieuwjaar vol dans en plezier gewenst!

december 2014

Morgen is het dan eindelijk zover, de danspresentatie 'dancing rollercoaster!'. Mis het niet!!

september 2014

zondag 7 december hebben we weer een presentatie

De presentatie vindt plaats in de harmoniezaal aan de Dr. Nolensstraat 7 te Bocholtz. En begint om 14.30 uur. Zaal gaat open om 13.30 uur. Entree €2,- per persoon.

Iedereen is van harte welkom om naar deze presentatie te komen kijken.

December 2013

De jubilarissen van 2013

Tijdens onze kerstviering hebben wij de jubilarissen van dit jaar gehuldigd. V.l.n.r. Ilse Keijdener - 10 jaar lid, Tiny Vanhommerig-Knops - 65 jaar lid en eerder al benoemd tot erelid, Eline Bertram - 10 jaar lid.

Gefeliciteerd met jullie jubileum!

december 2013

Feestelijke kerstviering voor 65-jarig bestaan!

Dit jaar viert One2Dance Olympia haar 65-jarig bestaan. Om ons jubileum te vieren heeft er een speciale kerstviering plaatsgevonden, we zijn met onze leden naar een theatervoorstelling geweest. Dit was voor iedereen een verrassing tot het moment van aankomst in het theater in Heerlen - de voorstelling 'Moscow Circus On Ice'.

 

Wij hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad en zijn blij dat wij dit jubileum met onze leden hebben mogen vieren. Bedankt allemaal!

mei 2013

Op zondag 9 juni hebben we weer een presentatie.

Dit jaar is het thema "Dancing in the park"

De presentatie vindt plaats in de harmoniezaal aan de Dr. Nolensstraat 7 te Bocholtz. En begint om 14.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om naar deze presentatie te komen kijken. Er wordt geen entree gevraag, maar een vrije gave is natuurlijk altijd welkom.

december 2012

De jubilarissen van 2012

(v.l.n.r.) R. Colen, T. Geelen en M. Sauren.
Gefeliciteerd en hopelijk mogen wij jullie nog jaren binnen onze vereniging zien!

oktober 2012

Voor de meeste onder ons is Gerda Hodiamont al jarenlang bekent als de voorzitster van onze vereniging. Het voorzitterschap heeft Gerda dan ook 46 jaar op zich genomen. En onder haar leiding is onze vereniging verder gegroeid tot de vereniging die One2Dance Olympia nu is.

Nu is de tijd aangebroken dat Gerda het rustiger aan gaat doen. En is het voorzitterschap overgedragen aan Joyce Schepers. Joyce is als 5-jarig meisje in 1995 lid geworden van de vereniging. Ze dans vandaag de dag in groep 6. In 2011 is ze het bestuur komen versterken als bestuurslid. En sinds 10 september 2012 is ze officieel onze nieuwe voorzitter.

Hierbij willen wij Gerda bedanken voor haar tijd als voorzitter en wensen wij Joyce heel veel succes!

mei 2012

Dans je graag?
Maak dan nu kennis met onze nieuwe lessen Zumba for kids!

Naast Zumba for kids zijn er natuurlijk ook andere lessen te volgen zoals Modern-, Latino- en Classic dance for kids. Wil jij een keer deelnemen aan één of meerdere van onze gratis proeflessen? 
Meld je dan aan via one2danceolympia@hotmail.nl 
(vermeld hierbij in welke les je geinteresseerd bent en je leeftijd)

december 2011

Jubilarissen One2Dance Olympia gehuld!

 

Op donderdag 16 december 2011 zijn de jubilarissen van One2Dance Olympia in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijks terugkerende kerstviering.
De jubilarissen die 10 jaar lid zijn van de vereniging zijn Elly Spoor en Nicole Huppertz. Al 25 jaar lid van de vereniging zijn Judith Pluijmaekers-Hupperetz, Mientje Hodiamont-Pierpers en Bebby Geelen. Gerda Hodiamont (60 jaar lid) was al gehuldigd tijdens de uitvoering. Maar ook op deze gelegenheid werd bij haar jubileum nogmaals stilgestaan.
Aansluitend werd er een kerstquiz gehouden onder de leden, wat veel plezier opleverde. Tot slot bracht de Kerstman One2Dance Olympia een bezoek, en ontvingen alle leden een presentje. De jongste groepen van de vereniging hadden zich weer van hun beste kant laten zien door de Kerstman te trakteren op een schitterend optreden. Het was een geslaagde avond!

oktober 2011

Diamanten Jubileum voorzitster 

 

Tijdens de uitvoering op zondag 9 oktober hebben we onze voorzitster Gerda Hodiamont-Grond in het zonnetje gezet. Zij viert dit jaar haar diamanten, 60-jarig, jubileum bij onze vereniging. En dit wilde we niet stilzwijgend voorbij laten gaan.
Gerda is in 1951 begonnen, als 9-jarig meisje, met het beoefenen van korfbal. Want dat was het gene waar Olympia toen voor stond. Maar net zoals een diamant is onze vereniging geslepen en gepolijst. En
zijn we uiteindelijk dansles gaan geven.
Ook Gerda is toen begonnen met dansen en heeft o.a. nog op spitzen gestaan. Zij was als jeugdlid temperamentvol. Maar kende ook haar rustige momenten.

 

Toen Gerda 24 jaar was heeft ze het voorzitterschap op zich genomen. En nu na 45 jaar heeft ze dit nog steeds. Onder haar leiding is de vereniging verder geslepen tot de vereniging die ze nu is. 
 

Wij, de rest van het bestuur, de docenten en de leden, willen haar bedanken voor de diamant die ze, samen met Tiny Vanhommerig en Tiny Knops, gecreëerd heeft.

GERDA VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE JUBILEUM!!!!

juni 2011

Nieuw: Hiphop voor Kids!

 

Vanaf 25 augustus 2011 zijn wij gestart op donderdag van 18.30 t/m 19.30 uur met een hiphopgroep voor Kids. Deze groep is bedoeld voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.
De lessen worden gegeven door professioneel danser/docent Fernando Flores.
Ben je geïnteresseerd? Geef je dan nu op via
one2danceolympia@hotmail.nl .
Zet in je mailtje:
- naam, adres en je leeftijd
Of kom een kijkje nemen op de les in de Sporthal van bocholtz, klein zaaltje op de eerste verdieping.

juni 2011

Onze vereniging heeft een gedaante verwisseling doorgemaakt!
Zo zijn we allang geen Balletgroep meer, maar dansen we een veel breder scala.
Naast klassiek ballet voor de jongste groepen, wordt er door de meiden
 van de iets ouderen groepen zowel modern als latin, jazz en hiphop gedanst!

Daarnaast zijn we vanaf 25 augustus gestart met een HIPHOPgroep voor KIDS vanaf 8 jaar.
Ben je geïnteresseerd meld je dan aan of kom een kijkje nemen op de les.
Voor meer informatie zie de pagina nieuws

One2Dance Olympia